Bereik je doelgroep effectiever met animatie video

Video wint momenteel massaal aan populariteit, de voornaamste reden is omdat we dagelijkse geconfronteerd worden met een overvloed aan informatie. Mensen hebben daarom behoefte aan efficiëntere en effectievere communicatiemiddelen.

Video lijkt hier oplossing te bieden, omdat het simpelweg eenvoudiger en sneller te consumeren is en ook nog eens meer tot de verbeelding spreekt. Wij helpen je daarom graag om op een betaalbare manier video in te zetten.

Hoe werkt het?

Wij leren jou aan de hand van 3 onderdelen om jouw eigen professionele animatie video te maken. In ieder onderdeel zijn verschillende trainingsvideo’s beschikbaar, jij hoeft slecht de instructies op te volgen om jouw eigen animatie te kunnen maken.
De onderdelen zijn als volgt verdeeld:

DEEL 1: Script

Doel & doelgroep definiëren, script schrijven en voiceover bestellen

DEEL 2: Creatie

Creatie video in ‘s werelds nr. 1 “drag and drop” animatie tool; Vyond (voorheen GoAnimate)

DEEL 3: Marketing

Marketing: Bepalen hoe je eenvoudig een zo groot mogelijk bereik realiseert

Dit zeggen onze klanten

  • Video is perfecte aanvulling op onze content marketing strategie en helpt ons bij het realiseren van een zo'n groot mogelijk bereik en hoog mogelijke conversie.

    Harold de Kort Marketing Manager - Tech Data
  • Wij hebben animatie video’s ingezet om via Social Media meer aandacht te genereren voor onze marketing campagnes. Uitstekend bevallen, wij gaan er zeker mee verder!

    Davy Guijt Commercieel Manager - Buzzcapture
  • Wij wilden onze nieuwe opleidingsprogramma’s op een andere manier communiceren met onze medewerkers. Dankzij video hebben wij hier uitstekend invulling aan kunnen geven.

    Guido Koershuis Business Development Manager - Studelta

Enkele voorbeelden:

Wij helpen je graag!

Ook leren hoe je een eigen animatie video maakt? Wij beloven je dat je door het volgen van onze challenge, eenvoudig een professionele animatie kan maken. Zonder dat je daarvoor design- of technische skills nodig hebt. Nog niet overtuigd waarom je met video aan de slag zou moeten? Wellichten kan je wat met de volgende quotes:

> Uit onderzoek blijkt dat je verwerkt video 60.000 keer sneller dan tekst en onthoudt hetgeen dat besproken wordt 3 tot 4 keer beter.

Cisco voorspelt dat in 2019 79% van het internetverkeer onder consumenten uit video zal bestaan.

> Mark Zuckerberg voorspelt dat Facebook over 5 jaar hoofdzakelijk uit video content zal bestaan.

 

0