Animatie laten maken?

Wil je meer publiek bereiken, leads genereren of gewoon een kraakhelder verhaal vertellen? 

Ontdek dan de kracht van animatie video.

   

Een kraakhelder verhaal

 

Bereik meer publiek

Genereer leads

Animatie laten maken icon banner

Waarom animatie video?

We merken dat bedrijven soms moeite hebben om hun doelgroep te bereiken. Zeker bij gebruik van traditionele communicatiemiddelen blijkt het lastig om de aandacht te trekken of vast te houden.

Wij helpen klanten om op een eenvoudige en aantrekkelijke manier te communiceren met hun doelgroep en hierdoor een beter bereik te realiseren.

Dit doen wij zowel voor in- als externe communicatie. Wij werken veelal voor marketeers, maar ook voor HR professionals en mogen bedrijven als Albert Heijn, Deloitte, Microsoft en Hogeschool Utrecht tot onze klanten rekenen.

 • Bereik meer klanten
 • ​Genereer leads
 • Verhoog conversies
 • Vergroot je brand awareness

Zullen we je een handje helpen?

Geen idee wat het beste bij jou past? Boek dan gemakkelijk een gratis intake in. In dit adviesgesprek (15 min) gaan we kijken naar jouw doelen, je product, en je doelgroep. We maken vervolgens een strategie welke past bij je gewenste eindresultaat en koppelen hier de geschikte producten aan vast. Easy.

Verschillende animatiestijlen

Wat betreft vormgeven kan je met animatie video alle kanten op. Soms denken klanten nog wel eens dat animatie video’s niet bij hun bedrijf passen omdat het te speels of informeel zouden zijn. Dit is echter een misvatting. We kunnen met de vormgeven namelijk alle kanten op, van informeel tot formeel naar abstract en eigenlijk alles wat daartussen zit.

Het design stemmen we altijd af onze klanten en de doelgroep van onze klanten. En uiteraard volgen we de huisstijlregels van de klant. Hieronder kan je wat voorbeelden van verschillende stijlen bekijken:

Abstract

Regular

3D

Playful

Image & Animation

Isometric

Niet helemaal jouw stijl?

Zit jouw animatiestijl er nog niet tussen? Geen probleem, we hebben nog genoeg andere mogelijkheden.

Online adverteren

We weten dat video momenteel een van de krachtigste content vormen is, alleen zal je het wel op de juiste manier moeten verspreiden om je doelgroep ook daadwerkelijk te bereiken.

Zo zal je moeten kijken welke via welke eigen kanalen jij je animatie video gaat verspreiden. Daarnaast kan je ervoor kiezen om je animatie te verspreiden met betaald adverteren. Hoe je dat het beste doet? Daar vertellen we je graag meer over in een gratis adviesgesprek.

Media pakket overzicht

Kosten animatie laten maken

De kosten voor het laten maken van een animatie video kunnen nogal variëren. Uiteindelijk wordt de prijs bepaald door de productietijd en de productietijd wordt weer bepaald door de mate van beweging en de complexiteit van het design van je video. Over het algemeen geldt hoe meer beweging er in je video zit, hoe meer dynamiek je video zal hebben en dit fijner wegkijkt.

Om je een voorbeeld te geven. Wij animeren meestal met 24 frames per seconden, oftewel in iedere seconde van de video zitten 24 frames. Als wij in die 24 frames maar 1 element in beweging moeten zetten, dan is dit logischerwijs minder werk dan dat wij ook allerlei achtergrond elementen in beweging moeten zetten.

Verder zijn er in de markt tussen verschillende aanbieders ook veel prijsverschillen. Om hier een goede keuze in te maken zal je moeten kijken naar je budget en de wensen voor het uiteindelijke eindproduct. Belangrijkste is dat je zowel naar prijs als kwaliteit van de animatie video kijkt. Zo kan je namelijk heel goedkoop ergens een animatie video laten maken, maar vaak levert dit kwalitatief niet het gewenste resultaat op. Daarnaast zijn er ook aanbieders die hoog zitten wat betreft prijs, hier krijg je dan wel echt iets moois voor. Maar wij zijn er in veel gevallen van overtuigd dat je deze kwaliteit voor een scherpere prijs kan ontvangen.

Wij werken zelf met verschillende pakketten om alles overzichtelijke en transparant te houden, hieronder lees je daar meer over.

Pakketten

Wij werken met verschillende pakketten en prijzen. De mate van beweging en de complexiteit van de video bepalen uiteindelijk de prijs. Uiteraard werken we in ieder pakket volledig volgens de huisstijlregels van de klant en stemmen we ook de animatiestijl naar wens af.

Media Pakket

 • Volledig ingevulde marketing campagne
 • Video’s, (video)advertenties, infographics, landingpages
 • Volledig afgestemd op jouw merk & doelgroep

Basic

 • Vaste designs
 • Basis karakters
 • Snelle levering

Advanced

 • Geavanceerde animatie
 • Geavanceerde karakters
 • Op maat gemaakte assets

Custom

 • Maatwerk design
 • Sound design
 • Creatieve brainstorm

Ook direct beginnen aan een beter bereik?

Vul dan onderstaande formulier in, dan nemen wij binnen 24-uur contact met je op.

Contact Us