Animatie studio maakt animaties voor ieder budget en doeleinde

Ben je al bekend met het potentieel van animaties? Als animatie studio zijn wij razend enthousiast over de mogelijkheden die animaties te bieden hebben. Met een animatie kun je namelijk eenvoudig en snel een gecompliceerd verhaal duidelijk uitleggen.

Ook is uit onderzoek van Cisco gebleken dat in 2021 81% van alle internetgebruiker actief video’s bekijkt. De behoefte naar video’s groeit en dit zal waarschijnlijk alleen maar blijven groeien. Met animaties kun je hier perfect invulling aangeven en toekomen aan de behoeftes van jouw doelgroep.

Bij het laten maken van een animatie bespreken we eerst samen jouw doel en dit laten we aansluiten bij de behoeftes van jouw doelgroep. Voor ieder budget bieden wij een animatiepakket aan. Bekijk ons portfolio een indruk te krijgen of blijf up-to-date en ontvang gratis tips door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Animatie studio

Animatie studio heeft een team van professionals

Onze missie als animatie studio is om professionals op toegankelijke wijze effectiever te laten communiceren met hun doelgroep. Uiteindelijk is het belangrijkste dat wij jou dankzij onze animatie video’s aan meer bereik kunnen helpen. Mede dankzij onze marketing achtergrond kunnen wij hier goed in ondersteunen.

Zo hebben wij al veel klanten blij mogen maken met animaties uit onze animatie studio. Voor Albert Heijn maken wij regelmatig animatie video’s, veelal om veranderingen in de winkel duidelijk te maken. Ook Microsoft mogen wij tot onze klanten rekenen en helpen wij hun op het vlak van conversie optimalisatie en video marketing. Voor elk vraagstuk kun je dus bij ons terecht.

Animatie studio geeft tips voor de perfecte animatie

Voordat je een animatie gaat laten maken is het handig om alvast een aantal dingen op een rijtje te zetten. Wij geven je gratis tips om jouw animatie te laten werken voor jouw doelgroep. Zo is het van belang om het doel en de doelgroep van jouw animatie helder te hebben.

Verder moet de centrale boodschap helder zijn en is het van belang om na te denken hoe je de doelgroep een oplossing kunt bieden. Als laatste is de Call to Action natuurlijk onmisbaar aan het einde van de animatie. Wil je bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

In 7 stappen een animatie video

Stap 1: Get in touch

Eerst nemen we de bouwstenen van de video samen door. Wat is het doel? Wie is je doelgroep? Wat is de centrale boodschap? En welk design spreekt je aan? Wees gerust, wij helpen je hier uiteraard bij!

Stap 2: Script

Wij schrijven aan de hand van een intake call een script. Hier volgt een correctieronde op en als het script 100% goedgekeurd is gaan we naar de volgende stap.

Stap 3: Voice-over

Nadat het script definitief is, kiezen we een bijpassende voice-over uit. Heb je zelf een voorkeur voor één van onze stemmen? Laat het ons weten!

Stap 4: Storyboard

Tijdens deze stap visualiseren we het script in de vorm van een storyboard. Iedere zin wordt uitgewerkt in een scène. Zo weet jij precies hoe de animatie er straks uit gaat zien. Uiteraard volgt ook hier een correctieronde op en kan jij feedback geven.

Stap 5: Concept

Zodra de animatie klaar is zullen we dit met je delen. De eerste oplevering is een conceptversie, maar hier zal al wel grotendeels te zien zijn hoe de video eruit komt te zien. Hier mag je weer feedback op geven. Wij gaan vervolgens met alle feedback aan de slag om dit te verwerken tot een definitieve animatie.

Stap 6: It’s a wrap

Als we alle feedback hebben verwerkt is de video klaar. Wij leveren de animatie op en deze is dan helemaal van jou.

Stap 7: Lancering

Deze stap is optioneel. Je hebt nu een toffe animatie, maar deze zal je uiteraard nog moeten verspreiden. Heb je geen idee hoe of wil je hier experts voor inzetten? Dan helpen wij je bij de lancering! Zo ben je verzekerd van bereik en het generen van leads.