BINNEN NO-TIME EEN BETAALBARE ANIMATIE VIDEO!

Ben je opzoek naar een te gekke animatie maar betaalbare animatie video? Dan is het basis animatie segment uitermate geschikt voor jou. In dit segment maken we gebruik van templates waardoor wij sneller kunnen produceren en de prijs dus laag kunnen houden. Uiteraard zijn deze templates aan te passen naar jouw huisstijl, door kleur, lettertype, iconen en logo’s te verwerken in de animatie video.

Basis animatie video pakket:
– Basis animatie design
Integratie huisstijl
– Script creatie
– Professionele voiceover
– Achtergrondmuziek

Prijs: € 895,- (1 minuut video)
Prijs na 1 min: € 50,- per 5 seconden
Levertijd: 7 werkdagen*

*Na goedkeuring van het script

Video recording

Onze klanten

Ahold Delhaize logo (zwart-wit)
Cisco logo
Dell EMC logo
Microsoft logo
HP Enterprise logo
samsung logo
KLM logo
HFN logo

Voorbeelden

AVG

KLM

Het Animatie Proces

 • 1. Intake

  Tijdens een korte intake bespreken we jouw doel, doelgroep en stemmen we dit af op het design. Ook vragen we je om ons van jouw huisstijl te voorzien (logo, kleurcodes, font etc.)

 • 2. Script (plus correctieronde)

  Content Animators of klant schrijft eerst opzet voor een script. Aan de hand van een correctieronde kunnen aanpassingen worden doorgevoerd.

 • 3. Concept animatie video (plus correctieronde)

  Oplevering van de animatie video in conceptvorm. Hier is te zien hoe de animatie er in grote lijnen uit gaat zien. Op deze versie kan de klant feedback geven, dit zal uiteindelijk worden verwerkt in de definitieve animatie.

 • 4. Final Animatie video

  Als alle feedback is verwerkt leveren wij de definitieve animatie video op.

Uitleg Basis animatie design

Zoals gezegd maken we in dit segment gebruik van templates, waardoor wij sneller kunnen produceren en de prijs dus laag kunnen houden. Uiteraard zijn deze templates aan te passen naar iedere huisstijl, door kleur, lettertype, iconen en logo’s te verwerken. Op het gebied van design werken we in dit segment met een basis niveau van animatie en beweging. Onderstaand leggen we uit wat je in dit segment van ons kan verwachten.

Templates

Eigenlijk werken met een hele grote met een hele grote beeldbank met voorgeprogrammeerde animaties elementen en beeldmateriaal. Je kan het vergelijk met een wordpress website, je kan deze helemaal op maat maken. Maar je kan ook gebruik maken van templates en deze naar je eigen wensen inrichten. Hierdoor kan je sneller en eenvoudiger een website maken.

Wat houdt dit dan precies in?

Als je een karakter wilt verwerken in je animatie dan werken wij met een beeldbank aan voorgeprogrammeerde karakters. Een kleine selectie van deze karakters is rechts op de afbeelding te zien. Deze karakters kunnen we aanpassen indien wenselijk, maar het is dus niet zo dat wij in dit segment ieder karakter van scratch af aan ontwikkelen.

animatie karakter selecteren

Karakter aanpassen

We kunnen karakters to op zekere hoogte dus aanpassen. Je kan een karakter bijvoorbeeld globaal op iemand laten lijken, blond haar, stekels en bepaalde kleur van kleding. Dat is in dit segment allemaal mogelijk.

Maar moet deze persoon specifiek op iemand lijken (dus niet alleen gelijkenissen), maar iemand moet echt herkenbaar zijn en je wilt bijvoorbeeld het bedrijfslogo op de kleding hebben, dan ga je richting een hoger segment animatie.

Beweging en gezichtsuitdrukking

Wat betreft beweging en gezichtsuitdrukking maken we ook hier gebruik van voorgeprogrammeerde opties. Dit houdt in dat er heel veel mogelijk is, maar dat er ook wat restricties zijn op dit vlak. Overigens hebben we tot nog toe (en we hebben al heel wat animaties gemaakt in dit segment) altijd aan de wensen van de klant kunnen voldoen.

Op de afbeelding rechts zie je in een kleine selectie hoe wij beweging en gezichtsuitdrukkingen toepassen.

Dit zeggen onze klanten

 • Video is perfecte aanvulling op onze content marketing strategie en helpt ons bij het realiseren van een zo'n groot mogelijk bereik en hoog mogelijke conversie.

  Harold de Kort Marketing Manager - Tech Data
 • Wij hebben animatie video’s ingezet om via Social Media meer aandacht te genereren voor onze marketing campagnes. Uitstekend bevallen, wij gaan er zeker mee verder!

  Davy Guijt Commercieel Manager - Buzzcapture
 • Wij wilden onze nieuwe opleidingsprogramma’s op een andere manier communiceren met onze medewerkers. Dankzij video hebben wij hier uitstekend invulling aan kunnen geven.

  Guido Koershuis Business Development Manager - Studelta

Neem contact op of stel je vraag

Wil je gebruik maken van onze diensten neem dan contact op via onderstaande button. Heb je nog vragen of wil je gewoon even vrijblijvend sparren, neem dan ook gerust contact op. Wij helpen je graag op weg!

0