Meer leads genereren met krachtige content

Saleslift Studio genereert nieuwe business voor bedrijven door hoogwaardige data-strategieën te ontwikkelen en uit te voeren.

De campagne van Saleslift Studio is gebaseerd op het verzamelen van leads. Om zo veel mogelijk potentiële klanten te bereiken, zetten we een marketingfunnel op  met verschillende vormen van content. Door betaald te adverteren op LinkedIn zijn er uitstekende resultaten voortgekomen uit deze campagne.

Media Pakket

Aan een Media Pack wordt een strategie verbonden in de vorm van een marketingfunnel. De inhoud is zo ontwikkeld dat deze voor meerdere campagnes te gebruiken is. Wanneer de campagne vaker wordt ingezet hoeven de kosten voor contentcreatie dus niet meer meegerekend te worden in de eindberekening.

Resultaten

  • 24.943 views
  • 223 downloads
  • 19 afspraken
  • 8 sales
Marketing Funnel

Ook een Media Pack realiseren voor jouw organisatie? Plan nu een gratis intake.

Nieuw personeel werven met opvallende content

QTC Recruitment is de Life Science recruiter met het grootste netwerk van Noordwest-Europa. 

Als je als recruitmentbureau zelf op zoek bent naar startend personeel, hoe pak je dat dan aan? Met betaald adverteren op Instagram en een hoge diversiteit aan visuele content is het gelukt om de young professional aan te spreken.

Deze campagne was er op gericht young-professionals te interesseren voor een startersfunctie bij QTC. Het doel van deze campagne was om zo veel mogelijk sollicitanten te werven omdat het momenteel lastig is om het juiste personeel aan te trekken. Als verspreidingskanaal is betaald adverteren via Instagram gebruikt.

QTC is vaker opzoek naar hetzelfde werknemersprofiel. Daardoor kan de content opnieuw worden gebruikt, wat de ROI op de campagne verhoogt.

Aan een Media Pack wordt een strategie verbonden in de vorm van een marketingfunnel. De inhoud is zo ontwikkeld dat deze voor meerdere campagnes te gebruiken is. Wanneer de campagne vaker wordt ingezet hoeven de kosten voor contentcreatie niet meer meegerekend te worden in de eindberekening.

Resultaten

  • 27.543 Prospects bereikt
  • 47% Toename van sollicitanten

Ook een Media Pack realiseren om nieuw personeel te werven? Plan nu een gratis intake.

Op een treffende manier intern communiceren

Met meer dan 2 miljard zendingen per jaar is DHL één van de grootste koeriersbedrijven ter wereld.

Het doel van deze campagne was zoveel mogelijk mensen binnen DHL bereiken en hen ook aanzetten tot actie. Door treffende communicatie en korte animatievideo’s met een likje humor, heeft de campagne het gewenste resultaat opgeleverd. In tegenstelling tot de traditionele kanalen van DHL, mail en intranet, heeft de content van dit Media Pack de aandacht gepakt van de medewerkers.

Resultaten

Door inzet van onze campagne heeft 89% van de werknemers reactie gegeven op belangrijke communicatie. Eerder was dit slechts 17%. Ook is het sentiment bij de berichtgeving omgeslagen van negatief naar positief.

Ook een Media Pack realiseren voor de interne communicatie? Plan nu een gratis intake.

Een visuele marketingcampagne:

Voor IBM hebben we een marketingcampagne ontwikkeld. De campagne is ingericht met hoogwaardige visuele content en heeft een mooie strakke uitstraling gekregen door het vele gebruik van Motion Graphic Design ten opzichte van traditionele karakter animatie.

Media pakket overzicht
Media Pakket IBM

Ook een stijlvolle Motion Graphic campagne opzetten? Neem contact met ons op om vrijblijvend een intake te boeken en kijk wat we voor jou kunnen doen!