Inhoud Media pakket:

De campagne van Saleslift Studio was gebaseerd op het verzamelen van leads. Deze campagne is door middel van betaald adverteren verspreid via LinkedIn. Om zo veel mogelijk traffic (potentiële klanten) te bereiken hebben wij een marketing funnel opgezet aan de hand van verschillende vormen van content.

Deze campagne bestond uit:

Media Pakket

Resultaat

– 24.943 views gegenereerd
– 223 downloads
– 19 afspraken
– 8 sales
– €5.000,- gemiddelde orderwaarde
Marketing Funnel

Aan het media pakket wordt een strategie verbonden in de vorm van een marketing funnel. Zie hierboven hoe het media pakket is toegepast. Het media pakket is zo ontwikkeld dat deze voor meerdere campagnes te gebruiken is. Wanneer de campagne vaker wordt ingezet hoeven de kosten voor content creatie niet meer meegerekend te worden in de eindberekening.

Plan een gratis intake in om te kijken hoe we een media pakket voor jou kunnen realiseren!

Inhoud media pakket:

Deze campagne was er op gericht young-professionals te interesseren voor een startersfunctie bij QTC. Het doel van deze campagne was om zo veel mogelijk sollicitanten te werven omdat het momenteel lastig is om het juiste personeel aan te trekken. Als verspreidingskanaal is betaald adverteren via Instagram gebruikt.

Deze campagne bestond uit de volgende onderdelen:

Resultaat

–     27.543 prospects bereikt
–   47% toename sollicitanten

 

Aangezien QTC vaker opzoek is naar ditzelfde werknemersprofiel, kunnen ze deze content blijven hergebruiken. Wat de ROI op deze campagne weer zal verhogen.

We hebben video’s en animaties in een marketing funnel geplaatst waarin we met korte advertenties interesse bij de doelgroep wekken. Ze worden bij het klikken op de advertentie doorgelinkt naar een landingpage met meer informatie in de vorm van een video. Uiteindelijk kunnen zij contactgegevens achterlaten en pakt QTC het vanaf hier verder zelf op.

Inhoud media pakket:

Deze campagne was gericht om zo veel mogelijk mensen binnen DHL te bereiken en hen ook aan te zetten tot actie. Dit hebben we aangepakt door te werken met treffende communicatie, en korte animatievideo’s met een likje humor. Het media pakket is ingezet ter vervanging van DHL’s traditionele kanalen (mail en intranet).

De campagne bestond uit de volgende onderdelen:

Resultaat

Door inzet van onze campagne heeft 89% van de werknemers reactie gegeven op belangrijke communicatie. Eerder was dit slechts 17%. Ook is het sentiment omtrent deze berichtgeving omgeslagen van negatief naar positief.

Ook een interne communicatie campagne opzetten? Neem contact met ons op en plan vrijblijvend een intake gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen doen!

Inhoud media pakket:

Voor IBM hebben we een campagne ontwikkeld welke zich richtte op twee verschillende ‘Data’ gerelateerde onderwerpen. De campagne is ingericht met hoogwaardige visuele content en heeft een mooie strakke uitstraling gekregen door het vele gebruik van Motion Graphic Design ten opzichte van traditionele karakter animatie.

De campagne bestond uit de volgende onderdelen:

Media pakket overzicht

Resultaat

Door inzet van onze campagne heeft IBM reseller, Tech Data, alvast meer traffic weten te genereren. De precieze uitkomsten van de campagne zijn nog niet te bepalen, gezien de campagne nog actief is. Stay tuned!

Media Pakket IBM

Ook een stijlvolle Motion Graphic campagne opzetten? Neem contact met ons op om vrijblijvend een intake te boeken en kijk wat we voor jou kunnen doen!