Infographic laten maken

Een infographic laten maken is tegenwoordig erg populair, niet in de laatste plaats omdat je informatie visueel aantrekkelijk en sneller over kan brengen op je doelgroep. In een infographic wordt er veel gebruik gemaakt van data, grafieken en processen. Uiteraard wordt het design geheel aangepast op de huisstijl van de klant en de “tone of voice” die past bij de doelgroep.

Hiernaast werkt een infographic ook erg goed samen met een animatie video, zo kan je bijvoorbeeld informatie die je niet kwijt kan in de animatie toelichten in de infographic. Een infographic kan dan eigenlijk gezien worden als aanvullende informatie of naslagwerk.

Ook je doelgroep effectiever bereiken met een infographic? Neem dan contact met ons op! Hieronder vind je een aantal basis-stijlen…op basis hiervan kan je een design kiezen. Zit je stijl er niet tussen? Geen probleem, neem dan contact op en we helpen je alsnog op weg!

Intake animatie laten maken

1. Contemporary Design

1

€ 750,-
2 weken levertijd

twee correctierondes

2. Casual Design

3

€ 750,-
2 weken levertijd

twee correctierondes

3. Office Design

2

€ 750,-
2 weken levertijd

twee correctierondes

> WANNEER EN WAAROM EEN INFOGRAPHIC?

Je ziet ze steeds vaker….infographics. Maar waarom zou je eigenlijk een infographic inzetten….en wanneer??

Een belangrijke reden is volgens ons omdat het er visueel aantrekkelijk uitziet. Zo kan je informatie die er tekst misschien vrij saai uit zou zien, aantrekkelijk vormgeven in een infographic. Hiernaast heeft jouw doelgroep niet altijd tijd (of zin), om veel tijd te investeren om iets uitgelegd te krijgen. Het voordeel van een infographic is het informatie in één overzicht helder weergeeft.

En als laatste punt is een infographic vaak een uitstekende aanvulling op andere marketing content. Zo kan een infographic een aanvulling zijn op een animatie video, door meer gedetailleerde informatie nader toe te lichten in een infographic. Ook kan een infographic uitstekend dienen als “free download”, waarmee jij leads kan genereren. Denk bijvoorbeeld aan het volgende….Download hier mijn gratis infographic met de “10 belangrijkste SEO tips van 2019”.

Of download hier mijn gratis infographic over de “3 grootste cyber security bedreigingen voor het MKB”. In ruil voor deze “free download”, vraag je jouw bezoeker om zijn of haar e-mailadres achter te laten. Dit adres kan jij dan later weer gebruiken voor email marketing doeleinden.

> EEN CUSTOM DESIGN LATEN MAKEN?

Neem dan contact op!

0