Kosten animatie laten maken

De kosten voor een animatie laten maken kunnen nogal verschillen. Onze ambitie is om zoveel mogelijk content te animeren. Om dit te realiseren bieden wij drie soorten animatie video’s aan, hierdoor kunnen wij voor ieder budget en doeleinde aan de slag. Of je nu een animatie video wilt voor interne communicatie, een externe campagne pagina of voor op je homepage.

Onderstaand vind je de verschillend kosten voor een animatie te laten maken, plus bijbehorende voorbeelden. Bekijk ook even onze showreel om te zien wat wij zoal maken. Kom je hier zelf niet uit? Neem dan contact met ons op, dan bepalen we samen welke vorm het beste bij jou past.

Prijzen & voorbeelden

Basis Animatie

€ 895,-

Duur | 60 seconden
Levertijd | 1 week *
Na 1 minuut | € 50,- per 5 sec.

*Na goedkeuren script

Geavanceerde Animatie

€ 2.195,-

Duur | 60 seconden
Levertijd | 2 weken *
Na 1 minuut | € 100,- per 5 sec.

* Na goedkeuren storyboard

Maatwerk Animatie

€ 4.395,-

Duur | 60 seconden
Levertijd | 4 weken *
Na 1 minuut | € 250,- per 5 sec.

* Na goedkeuren storyboard

Verschillen in kosten

Zoals gezegd kunnen de kosten voor een animatie laten maken kunnen nogal verschillen. Simpel gezegd is dit te relateren aan de tijd die er wordt besteed aan de animatie video. Hoe meer beweging, maatwerk en detailniveau, hoe meer tijd er geïnvesteerd zal moeten worden en hoe hoger de kosten uit zullen vallen.

Wij maken in ons basis-segment gebruik van templates, waardoor we sneller kunnen produceren en dit product relatief goedkoop aan kunnen bieden. Ons midden-segment bestaat voornamelijk uit maatwerk, maar maken we gebruik beperkt gebruik van gezichtsuitdrukkingen, omdat dit veel extra productietijd vergt. In ons maatwerk-segment is alles maatwerk en zitten er geen beperkingen op gezichtsuitdrukkingen.

Het grootste verschil in kosten van en animatie laten maken zit hem dus in de tijd die geïnvesteerd moet worden in het animatie video (op basis van beweging, maatwerk en detailniveau). Over het algemeen geldt dat je op basis van doel, doelgroep, budget en doorlooptijd een beslissing maakt in welke vorm en bijbehorende kosten het beste bij jouw project passen.

Intake animatie laten maken

 “Video verhoogt click-through ratio van emails met maar liefst 200% tot 300%” 

0