Advanced animatie

Wil je graag een toffe animatie laten maken met een unieke feel en look? Dan hebben wij voor jou de Advanced animaties. Hierbij werken we met custom designed karakters voor dit pakket die we helemaal afstemmen op jouw huisstijl.

Een dynamisch advanced animatie video

Advanced animatie video’s zijn animaties met een hoge mate van dynamiek, transities, bewegingen en custom design. Voor dit pakket hebben wij een aanbod van karakters die matchen met jouw stijl en ook nog aangepast kunnen worden. Deze zijn allemaal binnenshuis ontworpen en daardoor flexibel inzetbaar.

Het Advanced animatie pakket bestaat uit:

Geavanceerd animatie design

Geavanceerde animatie dynamiek

Storyboard

Afgestemd op jouw huisstijl

Hulp bij het schrijven van het script

Professionele voice-over

Achtergrondmuziek

Prijs: €3.250,-
Vanaf 1 minuut: €100,- (per 5 seconden)
Levertijd: 14 werkdagen*

*Vanaf goedkeuring storyboard

Een stapje
verder met..

Premium Animation

 • Gezichtsuitdrukkingen
 • Storyboard
 • Levertijd 15 werkdagen (na goedkeuring storyboard)

Hoe werkt Advanced animatie?

Met een Advanced animatie is er veel mogelijk en zijn we zeer flexibel. De karakters zijn maatwerk en helemaal naar wens aan te passen. De mogelijkheden zijn hierin heel groot.

Uiteraard nemen we de huisstijl helemaal mee in de animatie. De kleur, lettertype, iconen en logo’s zijn helemaal af te stemmen. Tevens werken we met hoge mate van dynamiek en beweging die speciaal worden gemaakt voor je. Hierdoor heeft dit pakket een echte professionele look en feel.

Karakters

Op basis van het script en jouw huisstijl zullen we een voorstel doen voor de karakters, uiteraard mag je zelf de keuze maken. De karakters zijn zelf ontworpen en komen niet (zoals bij Basic animaties) uit een template. Mocht je nog meer dynamiek en gezichtsuitdrukkingen willen gebruiken? Neem dan een kijkje bij Premium animaties.

Beweging en gezichtsuitdrukkingen

Mocht je ervoor kiezen om karakters te gebruiken in je animatie (wat niet altijd noodzakelijk is natuurlijk) kunnen we gebruik maken van gezichtsuitdrukkingen. Deze zullen beperkter zijn dan de Premium video’s, maar subtiel genoeg voor de extra feeling.

Gezichtsuitdrukkingen kunnen we toepassen als er 1 karakter gebruikt wordt in de video. Worden het meer karakters kan dit altijd in overleg, maar maken we in principe een animatie zonder gezichtsuitdrukkingen.

De dynamiek en bewegingen van deze animaties worden custom gemaakt en zullen perfect aansluiten bij jouw verwachtingen. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een high-five of een voorbij scheurende auto.

 • Video is perfecte aanvulling op onze content marketing strategie en helpt ons bij het realiseren van een zo'n groot mogelijk bereik en hoog mogelijke conversie.

  Harold de Kort Marketing Manager - Tech Data
 • Wij hebben animatie video’s ingezet om via Social Media meer aandacht te genereren voor onze marketing campagnes. Uitstekend bevallen, wij gaan er zeker mee verder!

  Davy Guijt Commercieel Manager - Buzzcapture
 • Wij wilden onze nieuwe opleidingsprogramma’s op een andere manier communiceren met onze medewerkers. Dankzij video hebben wij hier uitstekend invulling aan kunnen geven.

  Guido Koershuis Business Development Manager - Studelta

Get in touch

Contact Us
Contact ons

We zijn er nu niet. Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.