• Prijs: 4500,-
  (1 minuut)
   •  Na 1 minuut: 100,-
    (per 5 seconden)
     • Levertijd: 4 weken*
      *Vanaf goedkeuring script

Advanced Animatie:

Advanced Animatie is ons meest populaire pakket. Met een Advanced animatie kan je dan ook alle kanten op. Dit pakket leent zich goed voor diverse designstijlen, geheel afgestemd op jouw huisstijl en kleuren.

Bij Advanced Animatie zie je veel dynamiek en beweging, karakters zijn gedetailleerder en achtergronden levendig. Een echte eye-catcher als toevoeging van jouw marketingcampagne.

 • Prijs: €4500,-
  (1 minuut)

 

 • Na 1 minuut: €100,-
  (per 5 seconden)

 

 • Levertijd: 4 weken*
  *Vanaf goedkeuring script

Wanneer Advanced Animatie?

 

Door de vele mogelijkheden van Advanced animatie is dit pakket dan ook breed inzetbaar. Ga voor een Advanced animatie wanneer je een opvallende video wilt inzetten voor zowel extern als intern gebruik.

Hoe bepaal ik een design?

 

Op basis van jouw huisstijl en het kanaal dat je voor verspreiding van de video gaat inzetten, zullen we een advies geven voor zowel het design als de duur van de video. Heb je voor het Advanced pakket gekozen? We nemen je geheel mee in ons design proces van storyboard tot uiteindelijke animatie.

Adverteren met animatie?

Wil je de animatie inzetten voor commerciële doeleinden, om bijvoorbeeld mee te adverteren op social media? Dan raden we aan de video onderdeel te laten zijn van bijvoorbeeld een media pakket in plaats van één losse video in te zetten. Hoe en waarom vertellen we je graag!

Get in touch

Contact Us