Advanced animatie video

Onze advanced animaties zijn ons populairste pakket. In dit segment kunnen we wat betreft design alle kanten op, van informeel tot formeel of zelfs abstract. Onze advanced animaties zijn voorzien van geavanceerde beweging en een hoge mate van dynamiek. Uiteraard werken we ook in dit segment op basis van de huisstijl van de klant.

Het advanced pakket bestaat uit:

Geavanceerde animatie

Hoge mate van dynamiek en beweging

Veel keuze op het gebied van design

Scherpe prijs/ kwaliteit verhouding

Prijs: €3.495,- (1 minuut)
Na 1 minuut: €100,- (per 5 seconden)
Levertijd: 4 weken*

*Vanaf goedkeuring script

Ga een stapje
verder met..


Custom animatie

 • Op maat gemaakt en exclusief design
 • Op maat gemaakt karakter design
 • Inclusief sound design

Hoe werkt Advanced animatie?

Zoals aangegeven kunnen we in dit segment alle kanten op wat betreft design. Van formeel tot informeel en alles wat daar tussen zit. Tijdens een intake call zullen wij je helpen met een keuze voor het juiste design. Uiteraard stemmen we dit volledig af op jouw boodschap, doelgroep en huisstijl. Vervolgens sturen we wat suggesties door en gaan we op basis van de gemaakte keuze een storyboard uitwerken.

Design bepalen

We merken dat sommige klanten het soms lastig vinden om het juiste design te bepalen of er wordt gedacht dat animaties alleen speels kunnen worden toegepast. Dat laatste is sowieso niet het geval en met het maken van de juiste keuze gaan we je bij helpen.

Op basis van jouw huisstijl en het kanaal dat je voor verspreiding van de video gaat inzetten, zal zowel het design als de duur van de video worden bepaald.

Ordering tool
data analytics

Ideale duur

Ook al is het voor ons soms economischer om langere video’s te maken, raden wij in de meeste gevallen onze klanten aan om de video zo kort mogelijk te houden. Bedenk zelf maar hoe lang jij je aandacht bij een video kan houden. Ook het kanaal dat je gaat gebruiken voor verspreiding is sterk van invloed op hoe lang je animatie video mag duren.

Zo mag een video voor een website of campagne pagina langer duren (+/- 60 seconden), dan een betaalde video op social media (+/- 20 seconden). Maar wees gerust ook hier zullen wij je gedurende het proces bij helpen.

 • Video is perfecte aanvulling op onze content marketing strategie en helpt ons bij het realiseren van een zo'n groot mogelijk bereik en hoog mogelijke conversie.

  Harold de Kort Marketing Manager - Tech Data
 • Wij hebben animatie video’s ingezet om via Social Media meer aandacht te genereren voor onze marketing campagnes. Uitstekend bevallen, wij gaan er zeker mee verder!

  Davy Guijt Commercieel Manager - Buzzcapture
 • Wij wilden onze nieuwe opleidingsprogramma’s op een andere manier communiceren met onze medewerkers. Dankzij video hebben wij hier uitstekend invulling aan kunnen geven.

  Guido Koershuis Business Development Manager - Studelta

Get in touch

Contact Us