Een goedkope Basic animatie video

Hoe kan het dat we zo goedkoop een animatie kunnen aanbieden? Dat komt omdat wij voor ieder budget een video willen aanbieden. Voor dit pakket maken we gebruik van templates waardoor we sneller een video kunnen produceren en de prijs laag houden. Natuurlijk kunnen we de video nog helemaal in de huisstijl maken. Zo passen we de kleuren en lettertypes aan naar smaak, en verwerken we iconen en logo’s in de video die jij nodig hebt.

Het Basic animatie pakket bestaat uit:

Basic animatie design

Afgestemd op jouw huisstijl

Hulp bij het schrijven van het script

Professionele voice-over

Achtergrondmuziek

Slechts: €995,-
Vanaf 1 minuut: €50,- (per 5 seconden)
Levertijd: 7 werkdagen*

*Vanaf goedkeuring script

Een stapje
verder met..

Advanced Animation

 • Zelf ontworpen karakters
 • Storyboard
 • Levertijd 14 dagen (na goedkeuring storyboard)

Hoe werkt Basic animatie?

Een basic animatie video wordt gemaakt door middel van templates, hierdoor kunnen we sneller een video maken en blijft de prijs laag. Natuurlijk is dit compleet aan te passen naar iedere huisstijl. De kleur en het lettertype kunnen we helemaal aanpassen naar wens. Net als dat we alle benodigde logo’s en iconen kunnen invoegen. Het design en de bewegingen zijn volgens het template ingebouwd.

Templates

Voor de basicanimatie werken we met een grote beeldbank die voorgeprogrammeerde animatie elementen en beeldmateriaal bevat. Het is vergelijkbaar met het invullen van een WordPress website, je kan deze helemaal op maat maken. Het zijn templates, maar helemaal naar wens in te vullen. Hierdoor kunnen we sneller en eenvoudiger een animatie maken.

Hoe werkt dat precies?

De templates bestaan uit symbolen, omgevingen, bewegingen en een standaardaanbod karakters. De karakters zijn aanpasbaar tot zekere mate, maar wij maken ze niet vanaf ‘scratch’. We kunnen ze dus niet in bijvoorbeeld bedrijfskleding laten lopen.

Karakter aanpassen

De karakters zijn dus wel tot zekere hoogte aan te passen. Zo is er keuze uit het soort kapsel dat het personage moet hebben. Zo kun je de karakters globaal op iemand laten lijken. De kleur van de kleding is ook aanpasbaar zodat dit globaal overeenkomt.

Wil je liever dat de karakters een specifieke look en feel overdragen? Dan kun je beter voor een Advanced of Premium animatie kiezen. Daarbij maken we een storyboard en hebben we keuze uit diverse stijlen die we speciaal voor jou laten matchen met de wensen of ontwerpen we een compleet nieuw karakter voor jouw bedrijf.

Beweging en gezichtsuitdrukking

De beweging en gezichtsuitdrukkingen worden ook gebaseerd op de templates. Dit betekent dat er veel mogelijk is, maar wel gelimiteerd in opties. Dit klinkt beperkend, maar met dit pakket hebben we altijd aan de wensen van de klant voldaan.

 • Video is perfecte aanvulling op onze content marketing strategie en helpt ons bij het realiseren van een zo'n groot mogelijk bereik en hoog mogelijke conversie.

  Harold de Kort Marketing Manager - Tech Data
 • Wij hebben animatie video’s ingezet om via Social Media meer aandacht te genereren voor onze marketing campagnes. Uitstekend bevallen, wij gaan er zeker mee verder!

  Davy Guijt Commercieel Manager - Buzzcapture
 • Wij wilden onze nieuwe opleidingsprogramma’s op een andere manier communiceren met onze medewerkers. Dankzij video hebben wij hier uitstekend invulling aan kunnen geven.

  Guido Koershuis Business Development Manager - Studelta

Get in touch

Contact Us
Contact ons

We zijn er nu niet. Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.