Betaalbare animatie video

In ons basic segment werken we met twee designs. Een formeler en een informelere design. Doordat we de keuze beperken tot twee designs en iets minder beweging toepassen kunnen we sneller en dus goedkoper produceren.

Uiteraard wordt er ook in dit segment gewerkt volgens de huisstijl van de klant. Goed om te weten is dat we niet werken met templates, waardoor we eigenlijk alles kunnen visualiseren en animeren.

We zien dat klanten dit pakket veelal kiezen voor interne communicatie, als er wat minder budget beschikbaar is of als er juist heel veel content geanimeerd moet worden (bijv. voor lesmateriaal).

Het basispakket bestaat uit:

Basic animatie design

Afgestemd op jouw huisstijl

Hulp bij het schrijven van het script

Professionele voice-over

Achtergrondmuziek

Prijs: €995,- (60 seconden)
Na 1 minuut: €50,- (per 5 seconden)
Levertijd: 2 weken*

*Vanaf goedkeuring script

Iets meer dynamiek
nodig?


Bekijk dan onze advanced
animaties

 • Veel keus op gebied van design
 • Geavanceerde beweging en animatie
 • Levertijd 4 weken (na goedkeuring script)

Basis animatie

Onze basis animaties zijn bedoelt om onze klanten een snelle en betaalbare optie te bieden. De keuzes wat betreft design zijn wat beperkter, maar uiteraard wordt er wel volgens de huisstijl van de klant gewerkt. In dit segment zit er ook wat minder beweging in de video’s als je dit bijvoorbeeld met ons advanced segmenten vergelijkt. Dit zorgt ervoor dat we sneller en dus goedkoper kunnen produceren.

Hoe werkt het?

Als je hebt besloten of denk je er over na om een basis animatie bij ons af te nemen? Dan is een belangrijkste eerste stap om een intake in te plannen. Tijdens deze intake gaan we (naast de inhoud) het doel en de doelgroep van de animatie video bespreken. Ook kijken we via welk kanaal de video verspreid gaat worden. Op basis hiervan kunnen we samen de invulling en de duur van de video bepalen. Tijdens de intake hoef je slecht antwoord te geven op onze vragen, het proces zal dan ook duidelijk worden.

Formeel design

Zoals eerder benoemd werken we in dit segment met twee vaste designs, een informeel en een formeel design. Het formelere design heeft een wat serieuzere uitstraling en wordt iets strakker toegepast, waardoor het geheel iets zakelijker aanvoelt. Uiteraard passen we de huisstijl van de klant toe.

samenwerken

Informeel design

Het informele design is, zoals de naam al doet vermoeden, een iets speelser design. In dit design kunnen indien wenselijk ook wat subtiele humor toepassen. Het is vooral van belang dat het design aansluit bij de boodschap, jouw boodschap en huisstijl.

 • Video is perfecte aanvulling op onze content marketing strategie en helpt ons bij het realiseren van een zo'n groot mogelijk bereik en hoog mogelijke conversie.

  Harold de Kort Marketing Manager - Tech Data
 • Wij hebben animatie video’s ingezet om via Social Media meer aandacht te genereren voor onze marketing campagnes. Uitstekend bevallen, wij gaan er zeker mee verder!

  Davy Guijt Commercieel Manager - Buzzcapture
 • Wij wilden onze nieuwe opleidingsprogramma’s op een andere manier communiceren met onze medewerkers. Dankzij video hebben wij hier uitstekend invulling aan kunnen geven.

  Guido Koershuis Business Development Manager - Studelta

Get in touch

Contact Us