Infographic laten maken

Een infographic laten maken is tegenwoordig erg populair. Een infographic zorgt ervoor dat je informatie visueel aantrekkelijk en snel over kan brengen op je doelgroep. Met een infographic is het mogelijk veel data, grafieken en processen eenvoudig te presenteren.

Uiteraard maken we de infographic helemaal in jouw huisstijl en passen we het design van de infographic aan op jouw doelgroep.

Onze infographics

€ 750,-

2 weken levertijd
twee correctierondes

€ 750,-

2 weken levertijd
twee correctierondes

€ 750,-

2 weken levertijd
twee correctierondes

Waarom een infographic

Waarom zou je eigenlijk een infographic inzetten en op welke manier?

Een infographic is een visueel aantrekkelijke weergave, een (saaie) tekst die moeilijk te lezen is, kan aantrekkelijk worden vormgegeven in een infographic. Het bespaart ook tijd omdat de informatie in één oogopslag te lezen is, zeker binnen grotere bedrijven waar mensen weinig tijd hebben om informatie tot zich te nemen, kan een infographic uitkomst bieden.

Behalve voor interne informatie is een infographic ook een uitstekende aanvulling op andere marketing elementen. Zo kun je een infographic inzetten als aanvullende informatie op een animatie video, maar het is ook een mooie manier om meer leads te genereren. Via jouw site een gratis infographic aanbieden, is een mooie manier om gratis (vakkundige) informatie te verstrekken in ruil voor bijvoorbeeld het mailadres van een potentiële klant.

Custom Design?

Contact Us
Contact ons

We zijn er nu niet. Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.