Interactieve animatie

Wil je graag een toffe animatie laten maken die precies voor jou op maat wordt gemaakt, en ook nog eens interactief is? Dan hebben wij voor jou de Interactieve animaties. Dit zijn video’s die klikbaar zijn. Handig voor FAQ’s, vraagstukken en video’s met alternatieve eindes.

Een unieke interactieve animatie video

Interactieve animatie laten maken? Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Interactieve video’s zijn nog relatief nieuw op de markt, maar zelfs Netflix maakt al interactieve video’s.

Wat houdt het precies in? Een interactieve video is klikbaar (met bijvoorbeeld knoppen) waardoor je verschillende delen van de video kunt bekijken.

Dit is handig om vraagstukken interactief te beantwoorden, video’s te personaliseren of als er verschillende uitkomsten nodig zijn in een video.

Het Interactieve animatie pakket bestaat uit:

Interactieve animatie

Maatwerk animatie design

Geavanceerd animatie dynamiek

Gezichtsuitdrukkingen

Storyboard

Afgestemd op jouw huisstijl

Hulp bij het schrijven van het script

Professionele voice-over

Achtergrondmuziek

Prijs en levertijd in overleg, hier wegen diverse factoren in mee.

Een stapje
verder met..

Premium Animation

 • Gezichtsuitdrukkingen
 • Storyboard
 • Onbeperkt aantal karakters met gezichtsuitdrukkingen

Hoe werkt Interactieve animatie?

Met een Interactieve animatie heeft de kijker zelf de touwtjes in handen. Iedere klik bepaalt namelijk hoe de video verder gaat. Dit is een mooie uitkomst om vraagstukken op te lossen die diverse uitkomsten kunnen hebben.

Uiteraard nemen we ook hier de huisstijl helemaal mee in de animatie. De kleur, lettertype, iconen en logo’s zijn helemaal af te stemmen. Tevens werken we met hoge mate van dynamiek en beweging die speciaal worden gemaakt voor je. Hierdoor heeft dit pakket een unieke professionele look en feel.

Karakters

Op basis van het script en jouw huisstijl zullen we een voorstel doen voor de karakter stijl, wellicht had je zelf ook al iets in gedachte en kun je een moodboard met ons delen.

Interactieve video’s zijn toe te passen op ons Advanced en Premium pakket. Bekijk hier een voorbeeld van een Interactieve video.

 • Video is perfecte aanvulling op onze content marketing strategie en helpt ons bij het realiseren van een zo'n groot mogelijk bereik en hoog mogelijke conversie.

  Harold de Kort Marketing Manager - Tech Data
 • Wij hebben animatie video’s ingezet om via Social Media meer aandacht te genereren voor onze marketing campagnes. Uitstekend bevallen, wij gaan er zeker mee verder!

  Davy Guijt Commercieel Manager - Buzzcapture
 • Wij wilden onze nieuwe opleidingsprogramma’s op een andere manier communiceren met onze medewerkers. Dankzij video hebben wij hier uitstekend invulling aan kunnen geven.

  Guido Koershuis Business Development Manager - Studelta

Get in touch

Contact Us
Contact ons

We zijn er nu niet. Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.