Media Pakket

Omdat onze animatie video’s vaak onderdeel zijn van een grotere vraag, bieden we ook media pakketten aan om gehele campagnes in te vullen. Zo voorzien we jou in iedere fase van de customer journey en voor ieder kanaal van de juiste content. Je kan hierbij denken aan teasers, snippets, infographics, ads etc.

Marketing funnel

Aan de hand van ons media pakket, zorgen we dat jouw campagne in iedere fase is voorzien van de juiste visuele content.

Snippet

Een snippet is een korte animatie van 7 tot 10 seconden. Deze video’s doen het erg goed op social media, bijvoorbeeld om traffic te genereren naar je site of campagne pagina.

Advertisment mockup

Ad

Ook maken we advertenties op, waarmee je jouw ideale klant kan targetten. Dit kan zowel stil als bewegend beeld zijn.

Online adverteren

Zodra alle content is gemaakt kan de klant ervoor kiezen om deze content zelf te gaan verspreiden of onze hulp hiervoor in te zetten.

Op basis van klantprofielen bepalen we via welk kanaal er geadverteerd kan worden om traffic naar de marketing campagne te genereren. Hierbij kan je denken aan LinkedIn ads, Facebook ads of YouTube. Op deze manier zorgen we ervoor dat al snel een groot bereik kan worden gerealiseerd.

Geen idee waar te beginnen of hoe zo’n marketing funnel er voor jou uit kan zien? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we graag mee hoe ook jij je bereik kan vergroten.

Customer Journey

We maken aan de hand van ons media pakket een marketing funnel, waarmee jij in iedere fase van de customer journey jouw klant kan voorzien van de juiste content. Wij vullen dit in met animatie video en visuele content, omdat dat momenteel een van de krachtigste vormen van content is en dit de beste conversies oplevert.

Uiteraard houden we rekening met het kanaal dat je gaat gebruiken voor verspreiding en passen we de formats hier op aan.