• Prijs: € 8000,-
  (1 minuut)
    • Vanaf 1 minuut: €250,-
     (per 5 seconden)
      • Levertijd: 6 weken*
       *Vanaf goedkeuring script

Custom animatie:

Een premium uitstraling en een dynamische animatie? Ga dan voor het Custom pakket met zijn unieke professionele look & feel. Met een Custom animatie is eigenlijk alles mogelijk wat je maar kunt bedenken. Uiteraard nemen we ook hier de huisstijl helemaal mee in de animatie.

 • Prijs: € 8000,-
  (1 minuut)

 

 • Vanaf 1 minuut: €250,-
  (per 5 seconden)

 

 • Levertijd: 6 weken*
  *Vanaf goedkeuring script

Wanneer Custom animatie?

 

Wil je jezelf onderscheiden van de markt, en er echt uitspringen met jouw video? Ga dan voor ons Custom pakket. Door het premium design, de hoge mate van beweging en dynamische insteek, zijn Custom animaties uitermate geschikt om in te zetten voor commerciële doeleinden. Je doelgroep visueel bereiken? Zet Custom animaties in als advertenties, bijvoorbeeld via social media of zelfs op TV.

Hoe bepaal ik een design?

 

Bij Custom animatie geven we niet alleen extra aandacht aan het design, maar nemen we ook alle stappen, wensen en doelen aandachtig met je door. Op deze manier ben je er zeker van het juiste design te kiezen voor jouw doelgroep.

Adverteren met animatie?

Wil je de animatie inzetten voor commerciële doeleinden, om bijvoorbeeld mee te adverteren op social media? Dan raden we aan de video onderdeel te laten zijn van bijvoorbeeld een media pakket in plaats van één losse video in te zetten. Hoe en waarom vertellen we je graag!

Get in touch

Contact Us