Een unieke custom animatie video

Custom animatie video’s zijn animaties die een stap verder gaan dan de Advanced animaties. In dit pakket brengen we de karakters nóg meer tot leven met gezichtsuitdrukkingen en beweging. Zo zie je de karakters daadwerkelijk een gesprek voeren en kun je de emoties aflezen uit de expressies.

Het Custom animatie pakket bestaat uit:

Geavanceerd animatie design

Geavanceerd animatie dynamiek

Gezichtsuitdrukkingen

Storyboard

Afgestemd op jouw huisstijl

Hulp bij het schrijven van het script

Professionele voice-over

Achtergrondmuziek

Slechts: €5.995,-
Vanaf 1 minuut: €250,- (per 5 seconden)
Levertijd: 20 werkdagen*

*Vanaf goedkeuring storyboard

Een stapje
verder met..

Custom Animation

 • Gezichtsuitdrukkingen
 • Storyboard
 • Onbeperkt aantal karakters met gezichtsuitdrukkingen

Hoe werkt Custom animatie?

Met een Custom animatie is eigenlijk alles mogelijk wat je maar kunt bedenken. De karakters zijn binnenshuis en zelf ontworpen. De enige limieten die er zijn is de eigen fantasie, maar hier helpen wij je graag bij!

Uiteraard nemen we ook hier de huisstijl helemaal mee in de animatie. De kleur, lettertype, iconen en logo’s zijn helemaal af te stemmen. Tevens werken we met hoge mate van dynamiek en beweging die speciaal worden afgestemd naar stijl. Hierdoor heeft dit pakket een unieke professionele look en feel.

Karakters

Op basis van het script en jouw huisstijl zullen we een voorstel doen voor de karakter stijl, wellicht had je zelf ook al iets in gedachte en kun je een moodboard met ons delen.

De karakters zijn helemaal aan te passen in de stijl van jouw bedrijf. Mocht je een compleet nieuw design willen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beweging en gezichtsuitdrukkingen

De gezichtsuitdrukkingen in bij een Custom animatie zijn geheel naar jouw wens. Dat betekent dat we de karakters kunnen laten kijken zoals jij wilt. Hierdoor komen de fijnste details naar voren in jouw premium video.

De dynamiek en bewegingen van deze animaties worden custom gemaakt en zullen perfect aansluiten bij jouw verwachtingen en wensen. Een premium video is daardoor perfect om jezelf op de markt te differentiëren ten opzichte van andere bedrijven die video’s laten maken.

 • Video is perfecte aanvulling op onze content marketing strategie en helpt ons bij het realiseren van een zo'n groot mogelijk bereik en hoog mogelijke conversie.

  Harold de Kort Marketing Manager - Tech Data
 • Wij hebben animatie video’s ingezet om via Social Media meer aandacht te genereren voor onze marketing campagnes. Uitstekend bevallen, wij gaan er zeker mee verder!

  Davy Guijt Commercieel Manager - Buzzcapture
 • Wij wilden onze nieuwe opleidingsprogramma’s op een andere manier communiceren met onze medewerkers. Dankzij video hebben wij hier uitstekend invulling aan kunnen geven.

  Guido Koershuis Business Development Manager - Studelta

Get in touch

Contact Us