Premium animatie

Wil je graag een toffe animatie laten maken die precies voor jou op maat wordt gemaakt? Dan hebben wij voor jou de Premium animaties. Hierbij starten we helemaal vanaf scratch en maken we alles helemaal nieuw voor jouw bedrijf.

Een unieke premium animatie video

Premium animatie video’s zijn animaties die een stap hoger zijn dan de Advanced animaties. In dit pakket maken we namelijk alle karakters, designs en objecten helemaal nieuw vanaf scratch. Zo is een video in dit segment helemaal eigen. We zullen ook een stap verder gaan met de gezichtsuitdrukkingen voor dé perfecte video.

Het Premium animatie pakket bestaat uit:

Maatwerk animatie design

Geavanceerd animatie dynamiek

Gezichtsuitdrukkingen

Storyboard

Afgestemd op jouw huisstijl

Hulp bij het schrijven van het script

Professionele voice-over

Achtergrondmuziek

Slechts: €3.495,-
Vanaf 1 minuut: €250,- (per 5 seconden)
Levertijd: 15 werkdagen*

*Vanaf goedkeuring storyboard

Een stapje
verder met..

Premium Animation

 • Gezichtsuitdrukkingen
 • Storyboard
 • Onbeperkt aantal karakters met gezichtsuitdrukkingen

Hoe werkt Premium animatie?

Met een Premium animatie is eigenlijk alles mogelijk wat je maar kunt bedenken. De karakters zijn helemaal nieuw en uniek. De enige limieten die er zijn is de eigen fantasie, maar hier helpen wij je graag bij!

Uiteraard nemen we ook hier de huisstijl helemaal mee in de animatie. De kleur, lettertype, iconen en logo’s zijn helemaal af te stemmen. Tevens werken we met hoge mate van dynamiek en beweging die speciaal worden gemaakt voor je. Hierdoor heeft dit pakket een unieke professionele look en feel.

Karakters

Op basis van het script en jouw huisstijl zullen we een voorstel doen voor de karakter stijl, wellicht had je zelf ook al iets in gedachte en kun je een moodboard met ons delen.

De karakters worden nieuw ontworpen en zijn dus helemaal naar eigen wens te maken.

Beweging en gezichtsuitdrukkingen

De gezichtsuitdrukkingen in bij een Premium animatie zijn geheel naar jouw wens. Dat betekent dat we de karakters kunnen laten kijken zoals jij wilt, toch is niet altijd een gezichtsuitdrukking noodzakelijk om een feeling over te brengen.

De dynamiek en bewegingen van deze animaties worden custom gemaakt en zullen perfect aansluiten bij jouw verwachtingen en wensen. Een video op maat is natuurlijk perfect om jezelf op de markt te differentiëren ten opzichte van andere bedrijven die video’s laten maken.

 • Video is perfecte aanvulling op onze content marketing strategie en helpt ons bij het realiseren van een zo'n groot mogelijk bereik en hoog mogelijke conversie.

  Harold de Kort Marketing Manager - Tech Data
 • Wij hebben animatie video’s ingezet om via Social Media meer aandacht te genereren voor onze marketing campagnes. Uitstekend bevallen, wij gaan er zeker mee verder!

  Davy Guijt Commercieel Manager - Buzzcapture
 • Wij wilden onze nieuwe opleidingsprogramma’s op een andere manier communiceren met onze medewerkers. Dankzij video hebben wij hier uitstekend invulling aan kunnen geven.

  Guido Koershuis Business Development Manager - Studelta

Get in touch

Contact ons

We zijn er nu niet. Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.