Videomarketing pakket – leads gegarandeerd!

Naast losse animaties bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om een videomarketing pakket bij ons af te nemen. Dit houdt eigenlijk in dat je een gehele marketing-/ communicatie campagne bij ons afneemt, waarin video centraal staat.

In praktijk merken we regelmatig dat onze animaties onderdeel zijn van een grotere campagne. Om alle marketing elementen naadloos op elkaar aan te laten sluiten en elkaar te laten versterken, bieden wij onze klanten aanvullende diensten.

De aanvullende diensten bestaan uit:

Landingspagina’s

Infographics

LinkedIn Advertisement

Door animatie video met deze aanvullende diensten te bundelen kunnen wij heel gericht leads generen voor onze klanten. De prijzen van deze videomarketing pakketten zijn variabel (verschillen per invulling en wensen van de klant). Neem contact met ons op voor meer informatie of een prijsindicatie.

Een stapje
verder met..

Premium Animation

  • Gezichtsuitdrukkingen
  • Storyboard
  • Onbeperkt aantal karakters met gezichtsuitdrukkingen

Toelichting op het
videomarketing pakket

Deze pakketten maken wij voor iedere klant volledig op maat, daarom variëren prijzen en de invulling van deze pakketten. Zo is het ook mogelijke om enkele opties uit dit pakket te selecteren. Hieronder een algemene toelichting op het pakket.

Animatie video

De animatie video zal in het videomarketing pakket niet een op zichzelf staande video zijn. Deze video zal namelijk specifiek gebruikt worden om “traffic” (websitebezoekers), naar een landingspagina te trekken en zal dienen als de hoofdcomponent van de campagne. Uiteraard zal de video ook terugkomen op de landingspagina zelf, voor bezoekers die rechtstreeks op de pagina terecht komen.

Landingspagina

De landingspagina dient als een mini-website, oftewel één pagina waar een klant meer informatie of bijvoorbeeld klantreferenties over het centrale onderwerp terug kan vinden. Uiteindelijk moet er op deze pagina een ijzerstreke “call to action” terugkomen om de klant bijvoorbeeld te verleiden voor een gratis demo, gratis adviesgesprek of een promotieactie.

Infographic

In een infographic maken we een visuele weergave van het centrale onderwerp. In tegenstelling tot de animatie video zullen dit geen bewegende beelden zijn. Een infographic is eigenlijk een visueel aantrekkelijk overzicht van allerlei elementen die iets uitleggen over het centrale onderwerp. Je kan hier vaak meer informatie in kwijt dan in de animatie video en er wordt veel gewerkt met grafieken en data. De infographic dient als aanvullende informatie op de animatie video en kan bijvoorbeeld via mail verspreid worden naar klanten dien al iets meer afweten van het onderwerp. Ook deze klanten zullen met een “Call to Action” naar de landingspagina worden geleid om ze te verleiden actie te laten ondernemen.

LinkedIn Ads

De animatie video gaan we verspreiden met LinkedIn advertisement. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen het eigen netwerk wordt bereikt, maar op basis van een specifieke segmentatie zullen ook mensen buiten het eigen netwerk worden bereikt. Hierdoor bereik je al snel meer dan 10.000 mensen (afhankelijk van het budget nog meer), waardoor er meer mensen de campagne zullen zien en er dus meer leads gegenereerd worden.

Get in touch

Contact Us
Contact ons

We zijn er nu niet. Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.