Welke soorten animatie zijn er?

Animaties zijn er in alle soorten en maten. Je kan het eigenlijk zo gek maken als je wilt. Maar om je het iets makkelijker te maken hebben wij pakketten samengesteld. Zo kan je kiezen uit een basis, geavanceerde of een op maat gemaakte animatie.

Het grote verschil zit hem in de mate van dynamiek. Hoe geavanceerder je gaat, hoe meer beweging en maatwerk we toe kunnen passen. Zelf adviseren wij onze klanten om een pakket te overwegen op basis van het doel van de animatie en de doelgroep. Uiteraard houd je hierbij rekening met het beschikbare budget.

Geen idee waar te beginnen!? Neem dan contact met ons op en wij helpen je geheel vrijblijvend verder. Lees anders verder voor een korte uitleg van de verschillende pakketten en wat voorbeelden.

Ahold Delhaize logo (zwart-wit)
Cisco logo
Dell EMC logo
Microsoft logo
HP Enterprise logo
HFN logo
KLM logo
samsung logo

1. Maatwerk animaties

In het maatwerk segment werken wij met een hoge mate van dynamiek (in de vorm van maatwerk, beweging en transities). Dit zorgt voor veel afwisseling en bevordert het kijkplezier.

2. Geavanceerde animaties

Het medium pakket is ons meest verkochte pakket. In dit segment kunnen passen wij een hoge mate van maatwerk en dynamiek toe, waardoor je een toffe en zeer professionele video krijgt afgeleverd.

3. Basis animaties

In het basic segment passen wij minder beweging toe en werken wij deels met templates. Zo zorgen wij ervoor dat jij je boodschap al voor een zeer aantrekkelijke prijs in animatie kan verpakken.

Hulp nodig?

Kom je er zelf niet uit, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag vrijblijvend advies. Ook als je zelf al een concreet voorbeeld van een animatie hebt, kan je dit met ons delen en voorzien wij je binnen 12 uur een prijsopgave.

0