BINNEN NO-TIME EEN PROFESSIONELE ANIMATIE VIDEO!

Op zoek naar een unieke en professionele animatie video? Dan is ons geavanceerde animatie segment uitermate geschikt voor jou.

Geavanceerde animatie video’s vallen in ons midden-segment. In dit segment werken we met een hoge mate van dynamiek, transities, beweging en maatwerk. Afhankelijk van het aantal karakters wordt in dit segment gewerkt met beperkte gezichtsuitdrukkingen. Indien er 1x karakter wordt gebruikt werken we met beperkte gezichtsuitdrukking, indien in de verhaallijn 2 of meer karakters voorkomen gaat dit in overleg met de klant.

Geavanceerde animatie video pakket:
– Geavanceerd animatie design
Beperkte gezichtsuitdrukkingen
Integratie huisstijl
– Script creatie
– Professionele voiceover
– Achtergrondmuziek

Prijs: € 2.195,- (1 minuut video)
Prijs na 1 min: € 100,- per 5 seconden
Levertijd: 10 werkdagen*

*Na goedkeuring van het storyboard

Onze klanten

Ahold Delhaize logo (zwart-wit)
Cisco logo
Dell EMC logo
Microsoft logo
HP Enterprise logo
samsung logo
KLM logo
HFN logo

Voorbeelden

MBO

Deutsche Bank

Het Animatie Proces

 • 1. Intake

  Tijdens een korte intake bespreken we jouw doel, doelgroep en stemmen we dit af op het design. Ook vragen we je om ons van jouw huisstijl te voorzien (logo, kleurcodes, font etc.)

 • 2. Script (plus correctieronde)

  Content Animators of klant schrijft eerst opzet voor een script. Aan de hand van een correctieronde kunnen aanpassingen worden doorgevoerd.

 • 3. Storyboard (plus correctieronde)

  In deze fase visualiseren wij het script. Zo krijg je een beter beeld van hoe wij de animatie uiteindelijk vorm willen geven. Uiteraard mag je ook in deze fase feedback leveren.

 • 4. Concept animatie video (plus correctieronde)

  Oplevering van de animatie video in conceptvorm. Hier is te zien hoe de animatie er in grote lijnen uit gaat zien. Op deze versie kan de klant feedback geven, dit zal uiteindelijk worden verwerkt in de definitieve animatie.

 • 5. Final Animatie video

  Als alle feedback is verwerkt leveren wij de definitieve animatie video op.

Uitleg Geavanceerd animatie design

We zijn flexibel in de mogelijkheden op het gebied van design, omdat dit maatwerk is (en we dus niet met templates werken zoals in het basis-segment). Eigenlijk is hier technisch nagenoeg alles mogelijk, mits het binnen het budget blijft.

Uiteraard wordt ook hier de huisstijl geintergreerd in de animatie video, door kleur, lettertype, iconen en logo’s van de klant te verwerken. In dit segment werken we met een hoge mate van beweging en transities waardoor de animatie dynamisch en professioneel over komt op de kijker.

Gebruik karakters

Als het gaat om karakters doen wij op basis van het script en de huisstijl een voorstel voor een karakter, zelf mag je dan een keuze maken uit de door ons geselecteerde karakters. Wil je een exclusief en op maat gemaakt karakter, dan is dat mogelijk in ons maatwerk segment.

Gezichtsuitdrukking & aantal karakters

Indien je ervoor kiest om karakters te gebruiken in je animatie (hetgeen overigens niet noodzakelijk is als je voor een infographic animatie stijl kiest) maken we in dit segment gebruik van beperkte gezichtsuitdrukkingen.

Dit houdt in dat we met gezichtsuitdrukkingen kunnen werken als er 1 of 2 karakters terugkomen in de animatie, die niet de gehele animatie in beeld komen.

Als je in dit segment gebruik maakt van meerdere karakters of karakters die gedurende de gehele animatie veelvuldig terugkomen, dan maken we gebruik van karakters zonder gezichtsuitdrukking. Zoals op de afbeelding hiernaast te zien is.

Dit zeggen onze klanten

 • Video is perfecte aanvulling op onze content marketing strategie en helpt ons bij het realiseren van een zo'n groot mogelijk bereik en hoog mogelijke conversie.

  Harold de Kort Marketing Manager - Tech Data
 • Wij hebben animatie video’s ingezet om via Social Media meer aandacht te genereren voor onze marketing campagnes. Uitstekend bevallen, wij gaan er zeker mee verder!

  Davy Guijt Commercieel Manager - Buzzcapture
 • Wij wilden onze nieuwe opleidingsprogramma’s op een andere manier communiceren met onze medewerkers. Dankzij video hebben wij hier uitstekend invulling aan kunnen geven.

  Guido Koershuis Business Development Manager - Studelta

Neem contact op of stel je vraag

Wil je gebruik maken van onze diensten neem dan contact op via onderstaande button. Heb je nog vragen of wil je gewoon even vrijblijvend sparren, neem dan ook gerust contact op. Wij helpen je graag op weg!

0