Video marketing bureau Content Animators

Video marketing bureau

Bij Content Animators maken we graag animaties die jouw verhaal vertellen. Of je nu ingewikkelde of gecompliceerde informatie wil overbrengen of een effectieve bedrijfsanimatie wil laten maken; wij staan voor je klaar.

Naast mooie animaties weten we ook hoe belangrijk het is om deze effectief in de markt te zetten. Want wat heb je aan een animatie zonder publiek? Daarom adviseren we je graag over de mogelijkheden van videomarketing en is de oplevering van een animatie bij ons niet het eindpunt maar juist een begin of tussenstap in een mooie en doelgerichte (video) marketingcampagne.

Zorg dat je gezien wordt met een video marketing bureau

Nog niet eerder was het aanbod van animatie en video content online zo groot. En het aanbod groeit nog elke dag. Hoe zorg je dat je opvalt en impact maakt? Hoe zet je jouw bedrijf in de markt en hoe kan je effectief impact maken met animaties?

Dat is precies waar wij het antwoord op hebben; videomarketing.

Met videomarketing gebruiken we de laatste online marketing technieken en brengen we jouw online campagnes tot leven.

Samen met onze online marketing specialisten stellen we de strategie en doelen op. Vervolgens maken we samen een plan om via de juiste kanalen, de juiste doelgroep te bereiken met een passende advertentie-uiting en content. We monitoren en optimaliseren de campagnes en rapporteren maandelijks de exacte uitgaven en resultaten. Zo weet jij precies wat de campagne teweeg brengt en heb je een duidelijk overzicht van alle resultaten.

Goede video marketing zorgt dat jouw animaties gezien worden door je doelgroep. Daarnaast hebben video’s en animaties de kracht om conversies te verhogen en betere leads te generen. Visuele content is onmisbaar.

Ons team van specialisten staat voor je klaar om jouw uitleganimatie zo aansprekend en passend mogelijk te maken.  

Waarom een video marketing bureau?

Je kan natuurlijk een mooie animatie laten maken over jouw bedrijf of dienst en deze op je smartphone laten zien aan je oma. Dat doen wij ook, maar animaties hebben veel meer potentie en die wil je niet onbenut laten. 

Betere leads  

Leads zijn voor veel ondernemingen onmisbaar en hoe beter je leads, hoe beter het resultaat. Effectieve video marketing zorgt dat de kwaliteit van je leads toeneemt en zal de leads activeren om tot actie over te gaan en uiteindelijk te converteren tot klant.  

Bereik je doelgroep  

Iedereen is online, maar toch zijn er verschillen. Het mooie van video marketing is dat je elke doelgroep tot op detail kan targetten. Hierdoor kun je jouw doelgroep ongelooflijk nauwkeurig aanspreken in combinatie met de juiste videostrategie. Onze online marketing specialisten helpen je graag om dit te realiseren.  

Help je consument kiezen  

Een krachtige animatie kan een hoofdrol spelen in het beslissingsproces van de kijker. De meeste consumenten die een aankoop hebben gedaan hebben eerst video’s bekeken  rondom het product. Wij richten onze campagnes in aan de hand van de buyers journey fases.  

Dit gaan we doen

Wil je met ons als video marketing agency aan de slag? Top! Dit kan je verwachten van ons inhouse team van specialisten;  

We ontwikkelen een strategie 

Iedere video marketing agency begint met het ontwikkelen van een krachtige video marketing strategie. Samen komen we tot een plan. We zullen met je in gesprek blijven over de voortgang en resultaten. 

 

Welk kanaal kies je?  

De mogelijkheden om animaties in te zetten in een online marketingstrategie zijn ontzettend groot. Gelukkig weten wij waar en hoe je jouw doelgroep kan bereiken met de juiste boodschap in het juiste formaat.  

 

Test, Test  

Welk videoplatform heeft het meeste effect? Waar plaatsen we de animatie op je website?  

We A-B testen elke set-up om te kijken wat het effect is. Ons ervaren team zal alles oppakken en zorgvuldig uitpluizen voor het beste resultaat.  

 

Meten is weten  

Wat is je ROI? Hoeveel conversies heb je? Meten is weten! We tracken alle data en bekijken graag samen wat onze resultaten zijn. Uiteraard sturen we op de doelen die we samen hebben opgesteld.  

Wat kost video marketing?

De kosten van onze diensten zijn sterk afhankelijk van je wensen en je product of dienst. Daarom kunnen we hier niet direct iets zeggen over de kosten van videomarketing, de prijzen hiervoor zijn altijd maatwerk. We ontwikkelen dan ook per case een custom media pakket. Uiteraard weet je voordat we van start gaan precies wat onze dienst gaat kosten.

Video marketing bureau nodig?

Wil je je online zichtbaarheid vergroten, meer leads genereren met je animaties of de conversieratio van je webshop verhogen? Wij weten hoe en vertellen je graag alles over de mogelijkheden.  

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Vraag hier je vrijblijvende intake aan!